Telefon comenzi:
Luni-Vineri 10:00 - 18:00
0741 565 007
0,00 lei 0
Coș

Nu ai niciun produs în coș.

Home » Drept de retur

Drept de retur

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Conform legislației române, puteți să returnați produsele comandate de pe site-ul www.cutiidonatii.ro în termen de 14 zile calendaristice de la cumpărarea lor. Legea în domeniu prevede: „Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Dacă, din orice motiv, nu ești 100% mulțumit de un produs pe care l-ai cumpărat, poți să îl returnezi în termen de 30 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate completând formularul de retur.

Cum returnezi produsele vândute de Cutiidonatii.ro

Returul produselor în câțiva pași:
1.    Completezi acest formular de retur, asigurându-te că produsul pe care vrei sa îl returnezi îndeplinește condițiile de retur
2.    Selectezi din formular una dintre opțiunile de retur: cont bancar sau mandat poștal;
3.    După aprobarea cererii de retur, poți expedia produsul înapoi la adresa trecuta pe factura fiscală prin Curier.

Dacă ai optat pentru rambursarea sumei plătite la cumpărare și produsul pe care l-ai returnat îndeplinește condițiile de retur, îți vom returna banii în contul specificat de tine în formularul de retur sau prin mandat poștal. Banii vor fi vizibili pe cardul tău în maxim 14 zile calendaristice.

Condiții generale care se aplica tuturor produselor:

Poți returna produsele în termen de 30 de zile calendaristice din momentul în care ți-au fost livrate de curier/poștă, fie ca ești persoana fizică sau juridică. Așadar, pentru a fi luat în considerare, formularul de retur poate fi trimis cel târziu în a 30-a zi calendaristica de la data livrării/ ridicării produsului.

Poți returna orice produs pe care îl primești cu defect de fabricație, în termen de 30 de zile de la data livrării.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care au fost deteriorate de către tine: urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile.

Trebuie să returnezi produsele în ambalajul original, însoțite de etichetele inițiale, intacte și toate documentele cu care ți-au fost livrate.

Dacă produsele pe care ți le-am livrat au fost însoțite de eventuale cadouri, când returnezi produsele trebuie sa returnezi și cadourile.

© 2015-2024 Cutii donații - Magazinul de cutii de donații cu prețuri avantajoase.

Din cauza unui număr foarte ridicat de comenzi momentan nu se mai pot plasa comenzi pe site. Vă mulțumim pentru înțelegere!